DOTERRA EN OH MY OIL AANBIEDINGEN IN APRIL

Home / doterra / DOTERRA EN OH MY OIL AANBIEDINGEN IN APRIL

We hebben weer veel toffe actie’s vanuit zowel doTERRA als Oh My Oil!
Hierbij een overzicht van alle lopende aanbiedingen en online events in April 2020:

☘ Meld jezelf Gratis en vrijblijvend aan voor ons eerste online webinar over de 10 basis essentiële oliën van doTERRA!

Aangezien wij onze algemene informatieavonden en workshops bij Solide Yoga hebben moeten annuleren, hebben wij een alternatief bedacht. Ben je een beginner als het gaat om essentiële oliën? Of denk je er al een tijdje aan om te starten met essentiële oliën, maar wil je eerst graag meer informatie? Het kan ook zijn dat je eerder al een starterspakket hebt besteld, maar graag even jouw kennis wilt opfrissen. Ook dan ben je als team Oh My Oil teamlid uiteraard van harte welkom om ons informatieve en gezellige webinar bij te wonen. Cem en Claudia vertellen jou graag op een toegankelijke manier meer over wat essentiële oliën nou precies zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen.
De datum van het eerste webinar zullen wij zo spoedig mogelijk, op de korte termijn, bekendmaken.
Wil je er graag bij zijn? Wees er snel bij, er is namelijk maar een beperkt aantal plekjes. Aanmelden kan via: info@ohmyoil.nl
Tot gauw!

☘ 50/50 Verlenging Inschrijvingsactie

We hebben de 50/50 Inschrijvingsactie verlengd tot 15 april 2020 zodat jij en de persoon die je hebt aangemeld de extra punten niet mislopen! Deze productpunten kan je bij je volgende bestelling inwisselen voor GRATIS olie!

Zo verdien je het:
1. Meld je aan als nieuwe doTERRA Wellness Advocate of Wholesale Customer en plaats tussen 1 en 15 april 2020 een aanmeldbestelling van 100 PV.
2. De aanmelder en het aangemelde lid ontvangen BEIDE 50 productpunten!

Om zowel de inschrijver als de persoon die je inschrijft in aanmerking te laten komen voor ieder 50 punten, moet de persoon die wordt ingeschreven op of voor 1–15 april 2020 een bestelling van 100 PV voltooien.

Lees hier meer over de voorwaarden van deze actie.

☘ Eucalyptus (15ml) is het GRATIS product van de maand!

Eucalyptus essentiële olie van eucalyptusbladeren kent vele toepassingen en voordelen. De unieke chemische samenstelling helpt bij het produceren van kalmerende eigenschappen. Laat na een lange dag je gespannen gevoelens los door Eucalyptus te vernevelen. Het aroma bevordert het gevoel van ontspanning en bereid je voor op een betere nachtrust.

Wellness Advocates en Wholesale Customers ontvangen het GRATIS product van de maand door tussen 1 en 15 april 2020 een LRP-bestelling van minimaal 125 PV te plaatsen.

Slechts één gratis product van de maand per account.

Lees hier meer over Eucalyptus essentiële olie!

 

☘ Bespaar 10% op Ginger essentiële olie (15 ml)

Gember essentiële olie wordt via ons Cō-Impact Sourcing™ model in Madagaskar en Kenia ingekocht. Er is ongeveer 0,4 kg tot 0,9 kg gemberwortel nodig om een flesje olie van 15 ml te maken. We werken met honderden kleine boeren die “out-growers” worden genoemd om onze olie te distilleren als de wortelstokken vers zijn, kort na de oogst. Dit resulteert in een beter chemisch en aromatisch profiel. Geniet van de geurige, kalmerende eigenschappen van Gember essentiële olie, of voeg toe aan zoete en hartige recepten voor een verwarmende smaak. Heb je inspiratie nodig? Probeer dan ons recept hieronder.

De 10% korting wordt vermeld in de getoonde prijs. 10% korting is niet van toepassing op bestellingen waarbij punten worden ingewisseld.

Lees hier meer over Ginger essentiële olie


☘ Limited Edition doTERRA Precious Florals Collection
Moederdag tip!

doTERRA Precious Florals Collectio

De doTERRA Precious Florals Collection bevat vijf 4 ml rollers van de meest verleidelijke essentiële oliën die er zijn. Ze worden gecombineerd met Gefractioneerde Kokosolie en hebben een prachtig aroma. De Precious Florals Collection met doTERRA Rose Touch, doTERRA Jasmine Touch, doTERRA Neroli Touch, doTERRA Blue Lotus Touch en doTERRA Magnolia Touch combineert veel van de meest waardevolle essentiële bloemenoliën uit de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor jezelf of een speciaal persoon, geef het geschenk van de Precious Florals Collection van doTERRA.

Leden kunnen van 1 tot en met 30 april 2020 genieten van de doTERRA Precious Florals Collection met deze LTO van april. 

? Prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten:

➡️ Met voordeelaccount: € 83,- (50 pv)

➡️ Zonder voordeelaccount, Retail prijs: € 110,67
Interesse in een voordeelaccount met gratis extra’s? Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

 

☘ Limited Edition doTERRA Herbal Tea Collection
Moederdag tip!

limited edition doterra kruidentheemelange

Deze unieke losse kruidentheemelanges bevatten geselecteerde essentiële oliën voor extra voordelen. De set bestaat uit doTERRA’s Citrus Fusion en Herbal Fusion losse theemelanges, twee decoratieve theebussen en een theehouder. De Herbal Fusion Thee bevat CPTG Bergamot essentiële olie met een vleugje citrus, kamille en rozenblaadjes, en de Citrus Fusion Thee bevat CPTG Citroen en Wilde Sinaasappel essentiële oliën, gember en vlierbes. De toegevoegde bonus van de theehouder betekent dat je kunt genieten van losse thee zonder de rommel.

Leden kunnen met deze LTO van 1-30 april 2020 genieten van de Kruidentheecollectie. Zo lang de voorraad strekt.

? Prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten:

➡️ Met voordeelaccount: € 42,- (15 pv)

➡️ Zonder voordeelaccount, Retail prijs: € 56,-
Interesse in een voordeelaccount met gratis extra’s? Neem gerust contact op voor meer informatie.


JOIN TEAM OH MY OIL en ontvang GRATIS EXTRA’s

Zo geven wij nieuwe doterra leden die hun oliereis starten via Oh My Oil een GRATIS Kokosolie om de olie te verdunnen bij een Family Essentials Kit en een GRATIS Kokosolie, Wild Orange en Balance essentiële olie bij een grotere Home Essentials kit ▶️ Lees hier meer over deze actie.

Start je met een kleinere bestelling jouw oliereis? Ook dan ontvang je van ons gratis olie. Neem contact op zodat wij kunnen kijken voor welke GRATIS olie jij in aanmerking komt.

Nergens ontvang je zo veel voordeel als bij Oh My Oil. Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding en kom je als Oh My Oil teamlid in aanmerking voor exclusieve workshops!!

ℹ️ Wil je graag gebruik maken van deze acties en/of graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op!

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Reacties(0)

Reageer