AromaTouch Technique kit

Home / doterra / AromaTouch Technique kit

De AromaTouch Technique kit: als het gaat om essentiële oliën, wil iedereen een toepassingsmethode die eenvoudig en effectief is in vele situaties. de AromaTouch techniek is het antwoord! De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. Hill om nieuwe essentiële olie consumenten een manier te geven hun geliefde een geweldige essentiële olie ervaring te bieden.

De dōTERRA® AromaTouch®-techniek is een eenvoudige stapsgewijze methode om de therapeutic-grade essentiële oliën op de huid aan te brengen voor een grondige algehele wellnesservaring. Er wordt gebruik gemaakt van 8 essentiële oliën van dōTERRA welke tot op celniveau worden opgenomen in het lichaam. De AromaTouch® massage draagt bij aan het op pijl houden van ons interne milieu. Het doel van de massage is om uw lichaam in balans te brengen en het immuunsysteem te versterken.

De AromaTouch-techniekkit bevat de volgende acht flesjes van 5 ml met de CPTG oliën die gebruikt worden bij de AromaTouch techniek:

dōTERRA Balance ™ Aardende samenstelling
Lavendel essentiele olie
– Melaleuca (Tea Tree) essentiele olie
dōTERRA On Guard ® Beschermende samenstelling
AromaTouch ® Massage samenstelling
Deep Blue ® Kalmerende samenstelling
Wild Orange (Wilde sinaasappel)
– Pepermunt essentiele olie
– en een fles gefractioneerde (vloeibare) kokosolie van 115 ml

Voor zowel nieuwe gebruikers als gecertificeerde professionals is de AromaTouch techniek aantrekkelijk.
De techniek is namelijk erg toegankelijk om zelf te leren en staat voor een spannend nieuw tijdperk van toepassingen en voordelen van essentiële oliën.

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oh My Oil neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Black Friday Sale!

Sla je slag met onze doTERRA Black Friday Sale!

KLIK HIER
voor deze exclusieve aanbiedingen op onze Facebook pagina!

Wees er op tijd bij, want op=op!